2018 / Júl / 23

A San Diego-i Comic Con idén július 19-étől 22-éig tartó intervallumban került megrendezésre Kaliforniában, az esemény harmadik napján pedig sor került a Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald című film paneljére is, melyen a film színészei is megjelentek, így Eddie Redmayne is. A színész Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoe Kravitz, Callum Turner, és Claudia Kim társaságában vett részt a panelen. Az eseményen debütált egy új trailer a novemberben érkező filmhez, melyet egy régebbi bejegyzés során már megtekinthettetek az oldalon.

A Comic Conon számtalan kép készült Eddie-ékről, többek között magán a panelen, ahol a rajongók tehettek fel kérdéseket a színészek számára, melyeket ők maguk válaszoltak meg. Emellett a photocallon és az aláíró fülkéknél is lefényképezték őket csoportosan, és egyénien is. Amelyik képen Eddie szerepel, azokat a szokáshoz híven megtekinthetitek oldalunk galériájában.

Az eseményen természetesen idén is készült fotósorozat a Fantastic Beasts négy főszereplőjét alakító színészről, Eddie Redmayne-ről, Katherine Waterstonról, Dan Foglerről és Alison Sudolról, mely elképesztően fantasztikusan sikerült róluk, ráadásul szerencsére számos képen, összesen 26-on szerepel Eddie is, hiszen egyéni és csoportos képek is gazdagítják a fotósorozatot.

 003. Fotósorozatok > 2018 > 06 San Diego Comic Con Portraits

Írj hozzászólást