Eddie Redmayne legújabb projektje, az Early Man (Ősember) február 15-én került a mozikba, a színész pedig a stop motionnel készült filmben az egyik főszereplőnek, Dugnak kölcsönözte a hangját. A filmben Eddie  mellett Maisie Williams és Tom Hiddleston hangját is hallhatjuk felcsendülni.

Eddie számára 2018 eddig a film népszerűsítéséről szólt, mely még továbbra sem változott. Ezúttal az MTV News embere, Josh Horowitz készített egy interjút a színésszel az Early Man kapcsán, melyben arról beszélgettek, milyen volt az Early Man-ben Dugnak kölcsönöznie a hangját, emellett Eddie a következő Fantastic Beasts filmről is elárult pár információ morzsát.

“Nem igazán vagyok az a fajta, aki célokat állít maga elé. Úgy emlékszem, amikor fiatalabb voltam, akkor mindig voltak céljaim, de aztán rájöttem, hogy az élet egy förtelmes csalódás. Így inkább megtanultam kiszemelni bizonyos célokat, ezután pedig a dolgok elkezdtek jól alakulni. Az emberek gyakran megkérdezik, hogyan választom ki a filmjeimet; például a Fantastic Beasts esetében: hogy azért szerettem volna szerepelni benne, mert most már vannak gyerekeim. A válasz pedig nem. Hiszen ha felkérnek, hogy szerepelj egy JK Rowling filmben, aki korunk egyik legnagyobb mesélője, akkor nemet mondanál? Persze, hogy nem. Igent mondasz.”

Talán lesz néhány felismerhető hely is a filmben? (Fantastic Beasts)

“Talán. [nevet] Szerintem igen. Nagyon izgatott vagyok ezekkel a felismerhető helyszínekkel kapcsolatban. Már akkor is nagyon izgatott voltam, amikor a díszletbe léphettem forgatni. Ezeken a….

Felismerhető helyeken.

Tudod már, hogy mi lesz a következő projekted?

“Igen, tudom. Ismét Felicity Jones-szal fogok dolgozni. A The Aeronauts  című filmben fogunk szerepelni, mely két emberről szól, akik a 19. században egy hőlégballonnal szállnak fel az égbe, hogy felfedezzék a Mennyeket. A legcsodálatosabb forgatókönyvek közé tartozik, amiket valaha olvastam. Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét Felicity-vel dolgozhassak.”

Te amúgy repültél már hőlégballonnal?

“Soha. Szerintem nincs gondom a magassággal, de majd meglátjuk.”


Írj hozzászólást