2018 / Már / 13

A tegnapi beharangozó után ma befutott a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei hivatalos trailere, melyet a Warner Bros. Pictures és a Fantastic Beasts 17 órakor tett közzé hivatalos platformjain. A film 2018 november 16-án érezik a mozivászonra!

A Legendás állatok széria második filmjében az Eddie Redmayne által alakított Newt Scamander (Göethe Salmander) Párizsba utazik, Grindelwald felemelkedik, ráadásul Roxfortba is visszatérünk. Eddie említette, hogy lesznek ismerős helyek is a filmben, amivel a trailer alapján Roxfortra utalhatott. A trailerben Newtot nem csak Párizsban láthatjuk, hanem Londonban is, egészen pontosan a St. Paul’s Cathedral tetején, amint Dumbledore-ral találkozik. Az előző filmből már tudjuk, hogy Dumbledore volt az az ember, aki megpróbálta megakadályozni Newt elutasítását a Roxfortból, szóval mindenképpen érdekes lesz a párost együtt látni.

A filmbe vissza fog térni a Katherine Waterston által alakított Tina, az A Fine Frenzy által megformált Queenie, valamint Jacob Kowalski is, akit Dan Fogler testesít meg. Bár még sokat kell várnunk Newt következő kalandjára, az biztos, hogy nagy izgalmak elé nézhetünk.


Írj hozzászólást