2018 / Már / 07

Eddie Redmayne idén egy új projektnek fog neki, melyben ismét együtt dolgozhat Felicity Jones-szal, akivel a The Theory of Everythingben szerepelt együtt. Az új project a The Aeronauts címet viseli, mely az Amazon Studios filmje lesz. Eddie-től a Collider érdeklődte meg interjújában, hogy valóban igazak-e a pletykák, mely szerint a filmen Tom Harperrel és Felicity Jones-szal fog együtt dolgozni.

“Ez tényleg igaz. Nyáron kezdjük a forgatást. A forgatókönyv a semmiből érkezett, és teljesen padlóra küldött. Hihetetlenül megmozdítónak és eredetinek találtam, ez egy elgondolkodtató film. Amikor megtudtam, hogy a másik szerepet Felicity-nek ajánlották fel, akkor rögtön tudtam, hogy elképesztő lehetőség lenne, hiszen imádtam vele dolgozni, ráadásul a legjobbat hoztuk ki egymásból. Így nem is gondolkoztam rajta.”

Amikor az interjúvoló megkérdezte Eddie-t, hogy ők szeretnének-e a brit Ryan Gosling és Emma Stone lenni, akkor pedig a következőket válaszolta:

“Nem tudok róla. De nagy rajongójuk vagyok – minden filmet megnézek, amiben Ryan és Emma szerepel. Nem erről van szó, ezt a szerepet érdekesnek találom. A karrierje során sok mindenkivel együtt dolgozik az ember, és mindenki különbözőképpen áll hozzá a dolgokhoz. Néhányan teljesen máshogy, mint ahogy te magad, és ezek az emberek más fajta kihívást jelentenek a számodra. Ez könnyű, nehéz vagy komplikált is lehet, melyekből nagy dolgok születhetnek. Ám amikor olyasvalakit találsz, aki hasonló módon közelíti meg az alapanyagot, az igazán nagyszerű dolog. Pluszban tudni azt, hogy a legutóbbi közös munkánk jól sült el, még inkább arra késztet, hogy még jobban odategyük magunkat a siker érdekében. Tudom, hogy ezt fogjuk csinálni, de persze ez azzal is együtt jár, hogy magasabbra emelkedik a tét. Ez arra késztet, hogy még keményebben dolgozz.”


Írj hozzászólást