Eddie Redmayne-nel az Entertainment Weekly beszélgetett el a Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald kapcsán, mely során a színész megemlítette, hogy ez a film egyfajta sötétebb fordulatot vesz. Emellett az EW egy teljesen új promóciós still képet is közzétett a novemberben érkező filmhez.

“A leglebilincselőbb szempont a hangszínbeli változás. Sötétebb, zordabb és sokkal inkább közelíteni fog a Harry Potter filmek világához, amit olyan jól ismerünk. Így a karakterek, akiket az első film során ismertünk meg, most abban a varázsló világban lesznek, amit alaposabban ismerünk. Amikor elolvastam a forgatókönyvet, ilyesféle rejtélyes elemeket tartalmazott, emellett egy thrillerhez hasonlított, amitől nem tudtam letenni.”

Mivel a forgatókönyvet maga J.K. Rowling írta, így az, hogy letehetetlen volt, nem igazán meglepő. Eddie, aki visszatér a magi-zoológus Newt Scamander szerepébe ebben a filmben is, néhány új információval is ellátta az EW-t az új film története kapcsán. Az első részben Grindelwaldot, a sötét varázslót elfogták, az újban pedig visszaküldik Európába, ahol megpróbál megszökni, és sikerül is neki.

“Dumbledore besoroz engem, hogy próbáljak meg a nyomára bukkanni, majd pedig elkapni őt. Grindelwald abban hisz, hogy politikai dolog az, hogy az aranyvérűeknek kéne uralkodniuk minden varázslat nélküli lény fölött. Egyre több és több embert összegyűjt az ügyéhez, ami megosztja a családokat. Grindelwald eléggé meggyőző tud lenni.”


Írj hozzászólást