2018 / Már / 08

Üdvözöllek benneteket az oldalon, mely az Oscar-díjas angol színésszel, Eddie Redmayne-el foglalkozik. A továbbiakban elhivatott leszek elhozni nektek minden új információt és érdekességet a színészről, akit leginkább A nyomorultak, A mindenség elmélete, A dán lány, illetve a Legendás állatok és megfigyelésük filmekből ismerhettek. Ha szeretnétek többet megtudni Eddie-ről és a filmográfiájáról, akkor látogassatok el az Eddie Redmayne menüpontba több információért róla. A szerkesztő én lennék, Brielle. Engem már több oldalról ismerhettek, jelenleg a Kit Harington Hungary-n és a CherryUniverse-en tevékenykedem, mostantól pedig már itt is megtalálhattok.

Szeretnék pár szó szólni róla, hogy miért is döntöttem az oldal megnyitása mellett. Már január óta gondolkoztam rajta, hogy Eddie Redmayne-ről szerkesszek. Legelőször a Jupiter felemelkedése c. filmben láttam őt, abból pedig csak annyi maradt meg, hogy mennyire idegesítő volt a karaktere. Természetesen a Legendás állatok és megfigyelésüket már a film megjelenésekor megnéztem a moziban, de igazán nagy áttörést számomra A mindenség elmélete jelentette, amit még januárban néztem meg. Csodálom is, hogy ilyen sokára szántam rá magam a megtekintésére, hiszen Stephen Hawking munkásságát mindig is elképesztőnek találtam, ez a film pedig nagyszerűen feldolgozta a kortárs tudós életét. Eddie egyszerűen hihetetlenül alakított abban a filmben, amit az Akadémia is elismert, hiszen ezért a szerepért kapta az Oscarját. Miután megnéztem a filmet, már semmi nem állíthatott meg. Örömmel tapasztaltam, hogy Eddie egy rendkívül rendes, földre szállt ember a valóságban, aki hihetetlen odaadással alakít minden szerepet. Szóval, ez lenne az én történetem eddig. Innentől kezdve az oldallal folytatom tovább, melyet már ti is követhettek.

A tartalomról annyit szeretnék megemlíteni, hogy igyekeztem nem üresen megnyitni az oldalt, bár tisztában vagyok a hiányosságokkal, igyekszem minél hamarabb kipótolni ezeket. A galériában már több, min 4000 kép tekinthető meg Eddie-ről, valamint néhány bejegyzést is közzétettem az utóbbi idő frisseiből, így érdemes visszaolvasni. Nem is szaporítom tovább a szót, jó böngészést kívánok az oldalon, illetve remélem, hogy szívesen fogjátok követni a bejegyzéseimet eme nagyszerű színészről.


Írj hozzászólást