2018 / máj / 26

Az Early Man (Ősember) 2018. május 15-én jelent meg digitális HD változatban, míg 22-én DVD és Blu-Ray változatban. A stop-motion filmben Eddie a főszereplő, Dug hangját kölcsönözte, mellette pedig Maisie Williams és Tom Hiddleston hangját is hallhatjuk felcsendülni. A DVD és Blu-Ray változat számos extra jelenetet tartalmaz a film készítéséről, többek között egy összeállítás is megtekinthető arról, amikor Eddie és Maisie meglátogatták az Early Man díszletét az Aardman Studiosban. Arról egyelőre még nincs hivatalos információ, hogy Magyarországon mikor jelenik meg a film DVD-n, aki viszont meg szeretné tekinteni a filmet eredeti hangon, az beszerezheti Amazonról digitális vagy DVD változatban.

Az Early Man készítéséről egyébként most néhány új kulisszák mögötti kép is megjelent jó minőségben, illetve az elmaradott képeket is pótoltam, ezeket elérhetitek a galériában.

Sajnos mostanában nincs túl sok hír Eddie felől, így bocsánatot kérek tőletek, hogy nem olvashattok túl sok mindent az oldalon. Viszont igyekezni fogok, hogy tartalom bővítés se maradjon el.


Írj hozzászólást