Oldal

Az alábbiakban az EddieRedmayneFans.com legalapvetőbb információit találhatod az oldal létrejöttétől kezdve a jogi nyilatkozatig. Itt mindent elolvashatsz arról, hogyan született meg a weboldal, illetve hogy pontosan hogyan használhatod fel a tartalmát.

Eddie Redmayne Hungary

Oldal adatok

Téma: Eddie Redmayne
URL: eddieredmaynefans.com
Szerkesztő: Brielle
Nyitás: 2018. március
Hoszt: Flaunt
Jelenlegi verzió: #1 • Madame Figaro
Design&Kód: Brielle
Elérhetőség: e-mail

Az oldal születése

Az EddieRedmayneFans.Com, vagyis az Eddie Redmayne Hungary 2018. márciusában jött létre a Flaunt szolgáltatón. Az oldal célja, hogy a legtöbb információt és friss hírt elhozza Eddie Redmayne-ről a színész rajongóinak. Eltökélten munkálkodom, hogy a lehető legteljesebb oldalt hozhassam létre a látogatók számára: hogy idővel minél több információ megtalálható legyen az oldalon, emellett pedig hogy minél több kép megtekinthető legyen az oldal galériájában Eddie-ről.

Weboldalunk egy Facebookos oldallal is rendelkezik, mely abban segít, hogy minél könnyebben eljuthassanak hozzátok a legfrissebb hírek. Így ha nem szeretnétek lemaradni semmiről se, akkor érdemes ott is követni az oldalt.

Miért pont Eddie Redmayne?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért döntöttem amellett, hogy Eddie Redmayne-ről kezdjek neki egy rajongói oldalnak. Nos, számomra nagyon ritkának számít, ha egy hírességet annyira megszeretek, hogy még oldalt is szerkesszek róla. Eddie-nek pedig sikerült megtalálnia az utat a szívemhez elképesztő személyiségével, és kivételes tehetségével. A Jupiter felemelkedésében tett alakítása óta ismerem őt, viszont a nagy áttörést A mindenség elmélete, illetve a The Pillars of The Earth megtekintése jelentette, melyeket bár a megjelenéstől számítva jóval később tekintettem meg, ettől függetlenül mégis nagy hatással voltak rám, így döntöttem amellett, hogy jobban megismerem a karakterek mögött álló embert. Végül az oldal létrehozása mellett döntöttem, hiszen Eddie és a magyar rajongók megérdemlik, hogy legyen róla egy rendszeresen frissülő magyar forrás.

Jogi nyilatkozat

Az EddieRedmayneFans.Com nem áll kapcsolatban sem Eddie Redmayne-el, sem hozzátartozóival, barátaival. Ez csak egy egyszerű rajongói oldal, mely igyekszik publikálni a legfrissebb híreket és képeket az Oscar-díjas angol színészről. Minden szöveges tartalom saját írású, fordítású, másolásuk, elvitelük a szerkesztő engedélye nélkül, illetve forrás megjelölés nélkül szigorúan tilos, és következményeket vonhat maga után. A képes és mozgóképes anyagokért nem vállalunk felelősséget.

Források

Oldalunk létrehozásában rengeteg sok külföldi és magyar oldal állt a segítségünkre, melyeket fontos megemlíteni, hiszen nélkülük nem épülhetett volna fel az oldal tartalmi részlege.